Urheilu

Tietoa urheilumahdollisuuksista (osa on seurojen omaa esittelyä) Lempäälässä... Sivusto työn alla

Hiisi Golf  Seura on profiloitunut matalan kynnyksen seuraksi, jossa kaikilla on mahdollisuus kokeilla golfia edullisesti. 6-reikäisellä Hiisi-harjoituskentällä saa pelata ilman green cardia, jota edellytetään useimmilla kentillä. 9- reikäisellä Farmi-kentällä löytyy haastetta vuosiksi. Juniori-ikäisille (6 - 21 v) on omaa toimintaa, tulevana kesänä uutuutena 15 - 21 v "nuorisojengi". Klubilla on myös yksi Lempäälän aurikoisimmista terasseista ; - )

LeA LogoLempäälän ampujat, LeA. Ampumaseura.

Lempäälän kisa, LeKi. Hiihto, yleisurheilu, jääkiekko, kuntoilu, painonnosto, lentopallo, salibandy, ultimate.

Tennisseuran logo Lempäälän tennisseura ry. (LeTS) Toimintaa kaikenikäisille ja –tasoisille tenniksen harrastajille: tenniksen alkeis- ja jatkokurssit, ohjattu tenniskerho- ja valmennustoiminta, tenniksen harrastesarjat ja kilpailut. Ajantasaiset tiedot seuran jäsenyydestä, toiminnasta ja tapahtumista sekä tenniskurssi- ja kerhoilmoittautumiset:  lets.sporttisaitti.com

Lempäälän Palloseura ry, LeKi-futis. Jalkapalloa.

Lempäälän Shotokan Karate ry. Seurassa harjoitetaan, eräs maailman eniten harrastetuista ja laajimmalle levinneistä karaten tyylisuunnista,  Shotokan Karate-Do -tyylisuuntaa. Lempäälän Toivot, LeTo. Hyvällä hengellä harrastaen jääkiekkoa, salibandya ja mahdollisesti muitakin lajeja.

Lempäälän Voimailijat, LeVo. Painonnostoa.

Sääksjärven Loiske tarjoaa nuorille mahdollisuuden mukavaan liikuntaharrastukseen jalkapallon ja futsalin parissa.

Tarpian Suunta, TarpSu. Suunnistusseura.

Comments are closed.