Linkkejä osallistumismahdollisuuksiin

Netti on pullollaan kaikenlaista, mutta tässäpä muutama asiallinen linkki vaikuttamisesta 🙂 eurooppanuoret-logoEurooppanuoret on nuorten kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta Euroopan yhdentymisestä, toimia keskustelufoorumina ja vaikuttamiskanavana nuorille. Tapahtumia, kannanottoja, seminaareja, osallistumismahdollisuuksia.

Kompanssi on nuorisotiedotuskeskuksen sivusto, jossa on todella paljon tietoa lähes kaikesta mahdollisesta. Tästä linkistä kuitenkin vaikuttamisen osioon, paljon linkkejä.

Nuorisotiedon kirjastosta löytää monipuolisia vaikuttamisen mahdollisuuksia ja lisää linkkejä.

Nuorten parlamentti, parlamenttikerhoissa tutustutaan ajankohtaisten aiheiden kautta yhteiskuntaan (eduskunta, demokratia ja poliittikka) sekä siihen, miten nuoret voivat vaikuttaa ja osallistua. Joka toinen vuosi kerhoista mennään pitämään eduskuntaan täysistunto. Lainsäätäjille puolestaan Nuorten parlamentti tarjoaa mahdollisuuden kuulla nuoria. Sivustolla myös opasmatka eduskunnan arkeen.

Nuva ry.Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto - Nuva ry toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien koulutus- tiedotus-, edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Valtikka on laaja sivusto vaikuttamisesta ja sen monista mahdollisuuksista. Mitä voit itse tehdä itsenäisesti, mitä mahdollisuuksia on koulussa, kunnassa, Suomessa valtion tasolla, Euroopan unionissa ja vaaleista.

Virtuaalikunta tarjoaa tietoa kunta-asioista: päätöksenteosta, kunnan tehtävistä, oikeuksista, velvollisuuksista, kuntalaisaloitteesta, taloudesta. Sivustolta löytyy myös pelejä, kokeile kunnanjohtajan pestiä Lykkylässä!

Katso myös mitä muita linkkejä tälle sivustolle on koottu. TÄSTÄ

Comments are closed.